آب کلم یک آب میوه با طعم ملایم است که از برگ های کلم به دست می آید که متعلق به تعدادی از ارقام مختلف گونه براسیکا اولراسه است. کلم به طور گسترده در سراسر جهان به دلیل سرهای برگ دار دلچسب و غنی از مواد مغذی آن کشت می شود که به طور گسترده در غذاهای آشپزی از سالاد و خورش گرفته تا انواع ترشی و آب میوه های سالم استفاده می شود.
یک لیوان آب کلم می تواند مقادیر قابل توجهی ویتامین K، A، E و C، کلسیم، آهن، پتاسیم، گلوتامین، فسفر، ید، ویتامین های خانواده B، فیتونوترینت ها، آنزیم ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی را به بدن برساند.
فواید چشمگیر آب کلم برای سلامتی ممکن است شامل سم زدایی بدن، تقویت ایمنی، کاهش وزن، بهبود سریعتر مشکلات پوستی، متعادل کردن عملکرد هورمون ها، کاهش فشار خون و غیره باشد.
آب کلم سرشار از آنتی اکسیدان هایی از جمله ویتامین C و E است که همگی می توانند به بهبود سلامت و ظاهر پوست شما کمک کنند. ممکن است رادیکال های آزاد را از سطح پوست پاک کند و احتمالاً علائم پیری مانند چین و چروک و لکه ها را کاهش دهد در حالی که به پوست شما درخشندگی سالم می بخشد.
کلم ها به عنوان یک ماده ادرار آور معروف هستند، قرن ها است که آب کلم را برای خلاص شدن از شر سموم در بدن می نوشند. گلوکوزینولات ها در آب کلم یافت می شوند که می توانند به دفع بسیاری از سموم، هورمون های غیر ضروری و آنزیم ها از بدن کمک کنند. همچنین به سم زدایی کبد و کلیه کمک می کند.
آب کلم بسیار کم کالری است و تنها ۱۸ کالری در یک لیوان دارد. با این حال، این آب میوه نیز کاملاً مغذی است و می تواند به بدن شما کمک کند احساس سیری کند. بنابراین، خطر مصرف میان وعده ها و پرخوری را کاهش می دهد و آب کلم را به بخشی ایده آل از رژیم کاهش وزن تبدیل می کند.
همچنین بخوانید: 19 خاصیت شگفت انگیز چغندر برای سلامتی
با وجود احتمالی ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و سایر مواد معدنی تقویت کننده سیستم ایمنی، این آبمیوه می تواند سپر بسیار خوبی برای سیستم ایمنی بدن باشد. علاوه بر این، برخی از ترکیبات فعال کمیاب می توانند با آزاد شدن هیستامین در بدن مقابله کنند که باعث کاهش حجم کار سیستم ایمنی شما می شود.
مطالعات متعدد نشان داده اند که مصرف منظم آب کلم می تواند به کاهش سطح کلسترول LDL شما کمک کند، که شکل “بد” چربی است که می تواند منجر به مشکلات قلبی شود. با متعادل کردن سطح کلسترول، این آب می تواند به کاهش وزن و بهبود سلامت قلب کمک کند.
این همان چیزی است که آب کلم به آن معروف است، متعادل کردن سطح اسیدیته در معده و کاهش وجود زخم معده. به دلیل وجود سولفورافان و سایر آنزیم های طبیعی، پوشش مخاطی معده شما تقویت می شود و ایجاد زخم معده بسیار سخت تر می شود. در واقع، مطالعات نشان داده اند که نوشیدن 4 تا 6 فنجان آب کلم در روز می تواند زخم معده را در کمتر از دو هفته از بین ببرد.
تحقیقات برخی از مواد فعال موجود در آب کلم، یعنی آنتوسیانین ها و ویتامین K را با بهبود عملکرد مغز و کاهش رسوب پلاک در مسیرهای عصبی مرتبط کرده است. در ترکیب با سایر آنتی اکسیدان های موجود در این نوشیدنی، می توانید خطر ابتلا به اختلالات عصبی را کاهش دهید.
مقدار قابل توجهی ید در کلم یافت می شود، به این معنی که این آب می تواند به تنظیم و نظارت بر تولید غده تیروئید و هورمون شما کمک کند. این یک ماده معدنی ضروری است که بسیاری از افراد در آن کمبود دارند، اما اگر می خواهید شانس ابتلا به پرکاری/کم کاری تیروئید را کاهش دهید، این آب دقیقا همان چیزی است که نیاز دارید.
تعدادی آنتی اکسیدان منحصر به فرد در آب کلم وجود دارد، از جمله ترکیبات سولفوریک و ایزوسیانات، که هر دو می توانند از تاثیر منفی استرس اکسیداتیو و سرطان زا بر سلول ها جلوگیری کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای تأیید این ادعا مورد نیاز است.
آب کلم دوز سالمی از پتاسیم را ارائه می دهد که به معنای کاهش فشار خون به دلیل عملکرد آن به عنوان گشادکننده عروق است. این می تواند فشار و تنش را در رگ های خونی و شریان های شما کاهش دهد که در نتیجه خطر تصلب شرایین، حمله قلبی و سکته را کاهش می دهد و در عین حال عملکرد ماهیچه ها و سیستم عصبی را نیز بهبود می بخشد.
زبان دارای پایانه های عصبی زیادی است که آن را به محرک های خارجی، بسیار حساس می کند. این با مجموعه های متعددی از سلول های حسی به نام جوانه های چشایی پوشیده شده است که به شما کمک می کند طعم ها و درجه حرارت های مختلف غذا را شناسایی کنید.
به همین دلیل است که اگر به طور تصادفی چیزی داغ بخورید، ممکن است باعث سوختن زبان شما شود و جوانه های چشایی شما متورم و بی حس شود. در نتیجه، تا زمانی که زبان بهبود نیابد، نمی توانید طعم واقعی غذاها و نوشیدنی ها را تشخیص دهید. اما بیشتر از آن، سوختگی زبان میتواند خوردن و آشامیدن غذا را برای شما دشوار کند، زیرا به شدت درد دارد.
درست مانند بقیه بدن، زبان نیز به تدریج با از بین بردن سلول های آسیب دیده و جایگزینی آنها با سلول های جدید، خود را ترمیم می کند. این روند بهبودی ممکن است کمی طول بکشد، اما کارهایی وجود دارد که میتوانید برای سرعت بخشیدن به آن و به حداقل رساندن ناراحتی در طول مسیر انجام دهید.
در اینجا چند راه آسان برای تسکین درد و حساسیت ناشی از سوختگی زبان آورده شده است:
اولین قدم شما پس از سوختن ناخواسته زبان باید جرعه جرعه آب سرد یا جویدن یخ باشد.
گرما در بافت محبوس می شود و حتی پس از برداشتن منبع مزاحم به سوزاندن زبان ادامه می دهد. بنابراین، خنک کردن زبان در اسرع وقت برای متوقف کردن فرآیند سوزش، کاهش التهاب و خطر ایجاد زخم بسیار مهم است.
سوزش زبان منجر به التهاب می شود که منجر به درد می شود.
یک راه ساده برای به حداقل رساندن این ناراحتی، شستشوی دهان با محلول آب نمک است. این درمان به دلیل اثرات ضد التهابی قوی منتسب به نمک، که برای مدیریت التهاب ضروری است، عمل می کند.
صدمات ناشی از سوختگی سد محافظ پوست را مختل می کند که آن را بیشتر مستعد ابتلا به عفونت می کند. شستشوی دهان با آب نمک به کاهش این خطر نیز کمک می کند.
½ قاشق چایخوری نمک را در یک لیوان آب مخلوط کنید و بعد از غذا و قبل از خواب دهان خود را با این محلول بشویید.
ماست به طور طبیعی خنک کننده است و می تواند به تسکین زبان سوخته کمک کند. همچنین مملو از مواد مغذی و باکتری های سالم است که عفونت ها را دفع می کند و ترمیم بافت را تسریع می کند. به سادگی یک قاشق ماست سرد منجمد را روی زبان خود قرار دهید و قبل از اینکه آن را ببلعید، اجازه دهید کمی بماند.
همچنین بخوانید: 10 درمان خانگی خشکی دهان با اثری فوق العاده
آلوئه ورا به طور گسترده ای به عنوان یک عامل ترمیم کننده پوست شناخته شده است و از دیرباز برای درمان جراحات سوختگی استفاده می شود. محتوای آب غنی آن به روان شدن سطح آسیب دیده زبان کمک می کند و عملکرد مانع آن را تقویت می کند. این یک شرط مهم برای ترمیم به موقع پوست و جلوگیری از عفونت است.
به علاوه، آلوئه ورا مملو از مواد مغذی و آنتی اکسیدان های حیاتی است که التهاب بافت را کاهش می دهد و باعث تجدید سلول می شود.
ژل را از یک برگ تازه آلوئه ورا بردارید و آن را روی زبان سوخته خود بمالید تا به سرعت درد و تورم را تسکین دهید. استفاده منظم از این دارو از زبان شما در برابر عفونت محافظت می کند و باعث می شود که سریع تر بهبود یابد.
نکته تخصصی: ژل را با شکر یا عسل شیرین کرده و در قالب های یخ فریز کنید. این به شما امکان دسترسی در مواقع اضطراری را می دهد.
نعناع حاوی منتول است که به آن خاصیت خنک کنندگی و ضد التهابی قوی می دهد. هنگامی که روی پوست استفاده می شود به عنوان یک بی حس کننده طبیعی عمل می کند زیرا به طور موقت انتهای عصبی زیرین را بی حس می کند.
استفاده از این دارو بر روی زبان سوخته می تواند به بی حس شدن درد کمک کند و همچنین در کاهش تورم مفید است. علاوه بر این، فعالیت ضد باکتریایی نعناع به کشتن باکتریهای روی زبان کمک میکند تا آن را عاری از عفونت نگه دارد.
در اینجا چند راه برای استفاده از نعنا آورده شده است:
هنگامی که زبان خود را می سوزانید، ممکن است در چند روز اول بسیار دردناک و متورم باشد که مصرف غذاهای جامد را سخت می کند. بنابراین، توصیه می شود از یک رژیم غذایی نرم استفاده کنید که جویدن و قورت دادن آن آسان تر باشد تا زمانی که زبان شما کمتر حساس شود.
بهتر از این، به سراغ اقلام یخچالی مانند ماست و سس سیب بروید که می توانند به خنک شدن زبان و تسکین سوزش کمک کنند. حتی زمانی که غذاها و نوشیدنی های گرم را از سر می گیرید، لقمه های کوچک و جرعه جرعه میل کنید تا دوباره زبانتان نسوزد.
همچنین، حتما بعد از هر وعده غذایی آب بنوشید یا دهان خود را بشویید تا باقیمانده غذا از زبان پاک شود، زیرا می تواند باکتری ها را جذب کرده و در مسیر بهبودی مناسب قرار گیرد.
در همین حال، تا زمانی که زبان شما به طور کامل بهبود یابد، باید موارد زیر را رها کنید:
عسل از دیرباز برای التیام انواع زخم ها از جمله جراحات سوختگی استفاده می شده است. از طریق مکانیسم های مختلف پوست شما را ترمیم و محافظت می کند.
برای شروع، عسل یک مرطوب کننده طبیعی است که آبرسانی شدیدی به پوست می کند و یک لایه ضخیم روی آن تشکیل می دهد تا رطوبت از آن خارج نشود. این به مهار التهاب بافت برای تسکین درد، قرمزی و تورم کمک می کند.
دوز بالای مواد مغذی و آنتی اکسیدان های موجود در عسل به سرعت بخشیدن به بازسازی بافت کمک می کند تا روند بهبودی را تسریع کند. در نهایت، این شهد درمانی همچنین دارای خواص ضد میکروبی است که با عفونت های ایجاد کننده میکروب در دهان مبارزه می کند که می تواند منجر به عفونت بافت آسیب دیده زبان شما شود.
به سادگی مقداری عسل ارگانیک یا طبی را روی زبان سوخته خود بمالید و بگذارید مدتی بماند تا به خوبی جذب شود.
آبسه دندان حفره ای از چرک است که در اثر عفونت باکتریایی ایجاد می شود. آبسه ممکن است در نواحی مختلف نزدیک دندان به دلایل مختلف ایجاد شود.
علائم و نشانه های آبسه دندان عبارتند از:
برخی از درمان های طبیعی می توانند به شما در کنترل دندان درد و جلوگیری از بدتر شدن عفونت دندان کمک کنند.
تنها راه خلاص شدن از شر عفونت، استفاده از آنتی بیوتیک است. با این حال، درمان های خانگی برای عفونت دندان می تواند به مدیریت علائم و کاهش بخشی از درد کمک کند. اگر عفونت دندان دارید، باید به دندانپزشک مراجعه کنید تا ارزیابی کند که آیا به کانال ریشه نیاز دارید یا نه و آنتی بیوتیک های تجویزی دریافت کنید تا مطمئن شوید که عفونت از بین می رود و دیگر باعث درد یا آسیب به دندان شما نمی شود.
برخی از داروهای طبیعی وجود دارد که میتوانید از آنها برای کنترل درد و جلوگیری از بدتر شدن یا گسترش عفونت در زمانی که منتظر از بین رفتن عفونت هستید، استفاده کنید. همه این درمانها برای هر فردی جواب نمیدهند، اما اگر به دلیل یک دندان عفونی درد دارید، میتوانند برای شما تسکین دهند.
یکی از ساده ترین کارهایی که می توانید برای کمک به کاهش درد عفونت دندان و جلوگیری از گسترش عفونت انجام دهید این است که دهان خود را با محلول آب نمک گرم بشویید. شستشوی آب نمک برخی از باکتری های دهان شما را از بین می برد و دهان شما را آبیاری می کند. می تواند مقداری از باقی مانده های دهان شما را بشویید و اگر آبسه دارید می تواند به شکستن چرک اطراف دندان کمک کند. می توانید از نمک معمولی و آب لوله کشی گرم برای شستشوی اولیه آب نمک استفاده کنید. فقط ½ قاشق چای خوری نمک را به یک فنجان کوچک آب گرم اضافه کنید و آن را هم بزنید. برای چند دقیقه دهان خود را با محلول بشویید و محلول را به طور کامل در اطراف دهان خود بچرخانید و سپس آن را تف کنید.
همچنین بخوانید: 7 درمان خانگی برای دندان قروچه
10 درمان طبیعی برای عفونت دندان
یک درمان خانگی آبسه دندان که احتمالاً در آشپزخانه خود دارید جوش شیرین است. همان جوش شیرینی که برای از بین بردن بوی آن در یخچال نگهداری می کنید، خاصیت ضد باکتریایی دارد. شستشوی دهان با محلول جوش شیرین و آب گرم به کاهش میزان پلاک در دهان و تسکین درد کمک می کند. اگر در کنار دندان یا لثه خود آبسه دارید، می توانید خمیری از جوش شیرین و آب درست کنید و آن را مستقیماً روی دندان یا لثه خود بمالید. اگر عفونت در دندان شما در قسمت دیگری از دندان است.
برای استفاده از روغنهای ضروری برای تسکین درد و بهبودی، همیشه باید اسانسها را در مکانی خنک و دور از ادویهها یا غذا نگهداری کنید. چند قطره از اسانس را روی یک پنبه یا سواب پنبه ای بریزید و سپس از آن برای مالیدن روغن روی دندان خود استفاده کنید.
بسیاری از اسانس های ملایم مختلف وجود دارند که ثابت شده اند در درمان هر تعداد از مشکلات دندانی از جمله عفونت مانند:
هنگامی که از روغنهای ضروری استفاده میکنید، مطمئن شوید که از روغنهای ضروری درجه دارویی خالص استفاده میکنید. اینها را می توانید در هر فروشگاه مواد غذایی سالم پیدا کنید. برخی از تعاونی های مواد غذایی نیز آنها را می فروشند و شما می توانید آنها را به صورت آنلاین خریداری کنید. از برندهای معتبری که به کیفیت بالا شهرت دارند خرید کنید. قبل از استفاده مجدداً بررسی کنید تا مطمئن شوید که بطری حاوی اسانس با درجه درمانی است یا خیر. این روزها بسیاری از سازندگان از روغنهای طبیعی برای انجام همه کارها از طعمدهی به محصولات پخته گرفته تا عطر و صابون استفاده میکنند. این روغن ها روغن های معطر هستند نه اسانس های خالص. این روغن ها ارزش درمانی ندارند و در صورت مصرف می توانند خطرناک باشند.
دمنوش های گیاهی یکی دیگر از درمان های خانگی آزمایش شده در زمان برای بسیاری از بیماری های مختلف است. شما می توانید با خرید برگ و ساقه گیاهان مختلف و خیساندن آنها در آب داغ برای تهیه چای، دمنوش های گیاهی خود را درست کنید. اگر دندانهایتان به دلیل عفونت به گرما حساس هستند، چای را دم کنید، بسته به رشتهای که میخواهید آن را تا 15 دقیقه دم کنید و قبل از نوشیدن آن را در دمای اتاق خنک کنید.
شنبلیله یک چای محبوب برای کمک به کاهش علائم عفونت دندان است. ثابت شده است که شنبلیله دارای خواص دارویی است.
چای دیگری که برای عفونت دندان توصیه می شود، چای گلدن سیل است. گلدن سیل گیاهی مربوط به زردچوبه است و بسیاری از خواص ضد التهابی و تقویت کننده سیستم ایمنی را دارد که زردچوبه دارد. گلدن سیل همچنین دارای خواص ضد باکتریایی و آنتی بیوتیکی طبیعی برای عفونت دندان است. برای کمک به از بین بردن عفونت دندان، حداکثر سه فنجان در روز بنوشید.
پراکسید هیدروژن چیزی است که تقریباً همه در کیت دارو یا کابینت کمک های اولیه خود دارند. کاربردهای خانگی و کمک های اولیه زیادی دارد، اما بیشتر به دلیل جلوگیری از عفونت در بریدگی ها و به عنوان یک دهان شویه موثر شناخته شده است. این کمک های اولیه ساده یکی از بهترین راه حل ها برای دندان عفونی است. برای تهیه دهانشویه هیدروژن پراکسید از نسبت 1:1 استفاده کنید یا مقدار مساوی پراکسید و آب گرم را مخلوط کنید سپس دهان خود را با آن بشویید.
یک درمان خانگی آبسه دندان که به راحتی پیدا می شود و خرید آن ارزان است، سیر است. ممکن است ایده بوی سیر را فقط به این دلیل که در حال تلاش برای درمان دندان هستید دوست نداشته باشید، اما اثرات شفابخش سیر ممکن است بوی آن را ارزشمند کند. ترکیبی در سیر خام تازه به نام آلیسین وجود دارد که ممکن است دارای خواص ضد درد و ضد باکتری قابل توجهی باشد که می تواند عفونت دندان را کاهش یا از بین ببرد. اگر مشکوک به عفونت دندان هستید و نمی توانید فوراً به دندانپزشک مراجعه کنید، پوست کندن یک حبه سیر و گاز گرفتن آرام آن با دندان عفونی می تواند کمک کننده باشد. باید تکه سیر را چند دقیقه روی دندان خود بگذارید تا موثر باشد.
برای کنترل درد و هرگونه درد ناشی از عفونت دندان میتوانید از مسکنهای بدون نسخه مانند استامینوفن، ناپروکسن یا آسپرین استفاده کنید. فقط مطمئن شوید که بیش از دوز توصیه شده مصرف نکنید و مطمئن شوید که آنها تداخل بدی با داروهایی که مصرف می کنید ندارند.
روغن کشی یک عمل نسبتا بحث برانگیز است. برخی افراد می گویند که این به حفظ بهداشت دهان و دندان کمک می کند و توصیه می کنند این کار را روزانه انجام دهید. با این حال، هیچ مدرکی مبنی بر اینکه روغن کشی فواید دارویی برای سلامت دهان و دندان دارد، وجود ندارد. روغن نارگیل دارای برخی از خواص ضد باکتریایی قوی است، بنابراین ممکن است روغن کشی با استفاده از روغن نارگیل مایع بتواند به کاهش مدت زمان عفونت کمک کند یا علائم را قابل کنترل تر کند.
دانه چیا از گیاه صحرایی مریم گلی هیسپانیکا، یکی از اعضای خانواده نعناع می آید. دانه هیسپانیکا اغلب با نام رایج آن “chia” و همچنین چندین نام تجاری به فروش می رسد. اعتقاد بر این است که منشاء آن در آمریکای مرکزی است، جایی که این دانه جزء اصلی رژیم غذایی باستانی آزتک ها بوده است. دانه های یک گیاه مرتبط به نام (چیا طلایی)، عمدتاً توسط بومیان آمریکا در جنوب غربی ایالات متحده استفاده می شد.
دانه های چیا به عنوان منبع عالی اسید چرب امگا 3 مورد توجه قرار گرفته اند. آنها همچنین منبع عالی فیبر رژیمی با 10 گرم در هر اونس (حدود 2 قاشق غذاخوری) هستند و حاوی پروتئین و مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، منیزیم و روی هستند.
در اینجا 10 مزیت فوق العاده برای سلامتی خوردن دانه چیا وجود دارد
مقدار خوب فیبر (هم محلول و هم نامحلول) در دانههای چیا به تنظیم عملکرد روده کمک میکند و در نتیجه بار را از سیستم گوارشی دور نگه میدارد. فیبر نامحلول کمک می کند تا غذا به آرامی در مسیرهای روده حرکت کند و از یبوست جلوگیری می کند.
این دفع روزانه سموم از طریق صفرا و مدفوع برای حفظ سلامت کلی بدن ضروری است. فیبر محلول، از طرف دیگر، روده بزرگ را هیدراته نگه می دارد و هضم آسان را تضمین می کند.
علاوه بر این، این دانه ها با کاهش فشار روی روده بزرگ، به پیشگیری از دیورتیکولوز و دیورتیکولیت نیز کمک می کنند. همانطور که مشخص است، هر دوی این شرایط اغلب با رژیم غذایی کم فیبر همراه بوده است. فیبر 40 درصد از وزن دانه های چیا را تشکیل می دهد و آنها را به یکی از غنی ترین منابع فیبر غذایی تبدیل می کند.
یک قاشق غذاخوری دانه چیا را به یک لیوان آب گرم اضافه کنید و ۱ تا ۲ بار در روز بنوشید تا سیستم گوارشی سالمی داشته باشید.
دانه چیا یکی از بهترین منابع گیاهی پروتئین کامل است. استرانسیوم موجود در این دانه ها به جذب پروتئین و تولید انرژی بالا کمک می کند. علاوه بر این، ویتامین ها و مواد معدنی مختلف با هم کار می کنند تا شما را در طول روز پرانرژی نگه دارند و سرعت متابولیسم را افزایش دهند.
بر اساس مطالعهای که در سال ۲۰۱۱ منتشر شد، مصرف دانههای چیا به اندازه نوشیدنیهای ورزشی مملو از شکر برای افزایش استقامت ورزشی برای مسابقات استقامتی که بیش از ۹۰ دقیقه طول میکشد مؤثر است.
نکته کلیدی از این یافتهها این است که دانههای چیا میتوانند جایگزین مناسبتری برای نوشیدنیهای انرژیزای غنی از کربوهیدرات باشند، زیرا آنها مزایای اسیدهای چرب امگا 3 را بدون عوارض جانبی قند به ورزشکاران میرسانند.
همچنین بخوانید: 6 آجیل با بهترین عملکرد برای کاهش وزن
از آنجایی که دانه های چیا دارای ترکیب ایده آلی از تعداد کم کالری و محتوای فیبر بالا هستند، می توانند افزودنی خوشایند برای رژیم کاهش وزن باشند.
دانههای چیا به دلیل آرایش فیبری خود، میتوانند حدود 1-12 برابر وزن خود در آب خیس بخورند و قوام ژل مانندی پیدا کنند و اندازه و وزن آن افزایش یابد. زمانی که دانه های چیا به شکل ژل مصرف می شوند، دیرتر هضم می شوند و در نتیجه شما را برای مدت طولانی تری سیر نگه می دارند.
علاوه بر این، پروتئین موجود در دانه چیا نیز به کاهش اشتها و دریافت غذا کمک می کند. احساس سیری ناشی از مصرف دانه چیا شما را از پرخوری در وعده غذایی بعدی باز می دارد و گرسنگی در اواسط غذا را کنترل می کند.
علاوه بر این، پروتئین و اسیدهای چرب ضروری موجود در دانه چیا به افزایش متابولیسم و افزایش توده عضلانی بدون چربی کمک می کند. بنابراین، می توان با اطمینان گفت که دانه های چیا فاقد مواد مغذی مفید برای کاهش وزن هستند.
دانه های چیا را روی سالاد، سوپ، ماست و اسموتی های خود بپاشید یا از آن به عنوان چاشنی غذاهای سبزیجات یا آب مخلوط استفاده کنید.
بر اساس مطالعه ای که در سال 2009 در مجله تغذیه بریتانیا منتشر شد، دانه های چیا می توانند به عادی سازی مقاومت به انسولین کمک کنند.
ترکیب منحصربهفرد فیبرهای محلول و نامحلول به همراه محتوای پروتئین سالم، دانههای چیا را قادر میسازد تا سرعت هضم کربوهیدراتهای پیچیده را کاهش دهند. این امر برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 اهمیت ویژه ای دارد زیرا دانه های چیا می توانند به آنها در تثبیت سطح گلوکز خون کمک کنند.
بعلاوه، دانه چیا حتی می تواند به کاهش چربی و کلسترول خون کمک کند، بنابراین خطر مشکلات قلبی عروقی را کاهش می دهد.
برای کاهش مقاومت به انسولین و کاهش افزایش ناگهانی قند در خون، روزانه 1 تا 2 قاشق غذاخوری دانه چیا بخورید.
دانه چیا نیز یک غذای عالی ضد پیری است. آنها به حفظ زیبایی پوست، مو و ناخن کمک می کنند. دانه چیا با داشتن خواص آنتی اکسیدانی بالا به مبارزه با رادیکال های آزاد و در نتیجه جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند.
علاوه بر این، اسیدهای چرب امگا 3 موجود در دانه های چیا به درمان تعدادی از مشکلات پوستی مانند چین و چروک و لکه های پیری، مرطوب نگه داشتن پوست و بهبود زخم کمک می کند.
برای حفظ ظاهری جوان و همچنین تقویت سلامت مو، پوست و ناخن، روزانه مقداری دانه چیا مصرف کنید.
طبق تحقیقات انجام شده در سال 2010 در دانشگاه مک گیل در مونترال، اسیدهای چرب امگا 3 تا حد زیادی به درمان افسردگی و سایر اختلالات خلقی کمک می کند.
دانه چیا منبع غنی اسیدهای چرب امگا 3 است که شایسته گنجاندن آن در رژیم غذایی افرادی است که از افسردگی، اختلال دوقطبی، ADHD، اضطراب، استرس و انواع دیگر اختلالات خلقی و رفتاری رنج می برند.
بعلاوه، دانه چیا با تغذیه مغز و ایجاد حس آرامش و تمرکز از سلامت روان حمایت می کند. همچنین ویتامین های B موجود در دانه چیا به عملکرد بهتر سیستم عصبی کمک می کند.
کم خونی وضعیتی است که در آن بدن گلبول های قرمز سالم کافی برای حمل اکسیژن کافی به بافت ها ندارد و باعث خستگی و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر می شود.
این می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود که شایع ترین آن کمبود آهن است. شما می توانید کم خونی را با دانه های چیا که به وفور آهن دارند درمان کنید.
دانه چیا علاوه بر تامین مواد مغذی ضروری، به پاکسازی بدن و افزایش تعداد گلبول های قرمز خون کمک می کند. خوردن 2 قاشق غذاخوری دانه چیا 2.2 میلی گرم آهن یا 12 درصد از نیاز روزانه توصیه شده را به بدن شما می رساند.
گزینه دیگر تهیه اسموتی ضد کم خونی با 2 فنجان اسفناج، 1 قاشق غذاخوری پودر ریشه قاصدک، 2 چغندر، 1 موز، 1 قاشق غذاخوری دانه چیا و 1 آووکادو است. همه مواد را کاملا مخلوط کرده و 1 یا 2 بار در روز میل کنید.
دانه چیا یکی از بهترین منابع غیر لبنی کلسیم است و سرشار از چندین ماده مغذی دیگر مانند منیزیم، پروتئین و فسفر است که می تواند از شکننده شدن استخوان ها و حتی کاهش خطر پوکی استخوان جلوگیری کند.
علاوه بر این، اسیدهای چرب ضروری امگا 3 موجود در این دانه ها به افزایش تراکم مواد معدنی استخوان کمک می کند.
این منجر به این نتیجه می شود که دانه های چیا می توانند به درمان درد مفاصل، التهاب، آرتریت و سایر مشکلات سلامتی مرتبط با استخوان کمک کنند. آنها همچنین می توانند دندان های شما را قوی و سالم نگه دارند.
برای حفظ سلامت استخوان و دهان و جلوگیری از پوکی استخوان، روزانه 1 قاشق غذاخوری دانه چیا مصرف کنید.
آلرژی به بادام زمینی یکی از شایع ترین علل حملات شدید آلرژی است. برای برخی از افراد مبتلا به آلرژی به بادام زمینی، حتی مقادیر بسیار کمی از بادام زمینی می تواند واکنش جدی ایجاد کند که حتی می تواند باعث آنافیلاکسی شود.
واکنش آلرژیک به بادام زمینی معمولاً در عرض چند دقیقه پس از قرار گرفتن در معرض آن رخ می دهد. علائم و نشانه های حساسیت به بادام زمینی می تواند شامل موارد زیر باشد:
آلرژی به بادام زمینی زمانی رخ می دهد که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه پروتئین های بادام زمینی را به عنوان یک ماده مضر تشخیص دهد. تماس مستقیم یا غیرمستقیم با بادام زمینی باعث می شود سیستم ایمنی بدن شما مواد شیمیایی ایجاد کننده علائم را در جریان خون آزاد کند.
قرار گرفتن در معرض حساسیت به بادام زمینی می تواند به روش های مختلفی رخ دهد:
مشخص نیست که چرا برخی افراد دچار آلرژی می شوند در حالی که برخی دیگر اینگونه نیستند. با این حال، افرادی که عوامل خطر خاصی دارند، شانس بیشتری برای ابتلا به آلرژی به بادام زمینی دارند.
عوامل خطر آلرژی به بادام زمینی عبارتند از:
تنها درمان مطلق آلرژی غذایی حذف کامل آلرژن از رژیم غذایی شماست. با این حال، داروهای تسکین آلرژی طبیعی وجود دارد که می توانید برای بهبود علائم آلرژی به بادام زمینی از آنها استفاده کنید.
همچنین بخوانید: 17 درمان طبیعی برای سرطان پوست
نشان داده شده است که کورستین آلرژی به برخی غذاها از جمله بادام زمینی را مسدود می کند.
مطالعه ای که در مجله ایرانی آلرژی، آسم و ایمونولوژی منتشر شد، محققان دریافتند که “کوئرستین به طور کامل واکنش های آنافیلاکسی ناشی از بادام زمینی را لغو کرد” و به این نتیجه رسیدند که کورستین می تواند علائم آلرژی به بادام زمینی را سرکوب کند و به عنوان یک درمان جایگزین برای آلرژی های غذایی مشابه عمل کند.
مواد غذایی حاوی کوئرستین:
ایمونوتراپی، روشی است برای بهبود افرادی که مبتلا به آلرژی هستند. این روش با تزریق مقداری از آلرژن هایی که بیمار به آنها حساسیت دارد موجب ایمن شدن بیمار نسبت به آن نوع آلرژن می شود. تزریق آلرژن منجر می شود تا بدن در مقابل حساسیت ها مقاوم شود
ایمونوتراپی یک فرآیند است که در آن دوزهای افزایش یابنده از مادهای که فرد به آنها آلرژی دارد (آلرژن)، طی یک دوره زمانی برای فرد تجویز میشود تا کمک کند فرد کمتر به آلرژن حساس باشد. در ایمونوتراپی خوراکی، مقدار کمی از آلرژن به فرد داده میشود تا بخورد. در ایمونوتراپی زیرزبانی، عصارهای از آلرژن زیر زبان قرار داده میشود.
همانطور که دانشمندان در مورد نقش حیاتی میکروبیوتای روده در توسعه تحمل ایمنی تحقیق می کنند، علاقه بیشتری به مزایای پروبیوتیک ها وجود دارد.
پروبیوتیک ها قادر به کلونیزه کردن مجدد و بازگرداندن میکرو فلور در دستگاه روده هستند.
اخیراً مطالعات متعددی در مورد نقش پروبیوتیک ها در پیشگیری و درمان اختلالات آلرژیک انجام شده است.
مواد غذایی سرشار از پروبیوتیک
بروملین مخلوطی است از آنزیم هایی که به طور طبیعی در آب میوه و ساقه گیاه آناناس یافت می شود. بروملین که به شکل مکمل های غذایی در دسترس است به عنوان یک آنزیم پروتئولیتیک در نظر گرفته می شود. بروملین به طور سنتی به عنوان یک عامل ضد التهابی و ضد تورم قوی استفاده می شود.
یک مطالعه در سال 2013 منتشر شده که اثربخشی بروملین را در برابر شرایط آتوپیک مانند آسم، آلرژی های غذایی و درماتیت آزمایش کرد.
محققان دریافتند که بروملین بیماری آلرژیک راه هوایی را مهار می کند و داده ها بینش بیشتری در مورد خواص ضد التهابی و ضد حساسیت بروملین ارائه می دهد.
این فواید بروملین برای سلامتی ممکن است به افراد مبتلا به آلرژی کمک کند تا علائم آلرژی به بادام زمینی و نتایج سیستم ایمنی بیش فعال را کاهش دهند.
تحقیقات نشان داده است که کودکان مبتلا به آلرژی های غذایی متعدد در معرض خطر رشد ضعیف و کمبود ویتامین و مواد معدنی هستند.
مطالعات نشان می دهد که کودکان مبتلا به آلرژی غذایی معمولاً کمبود ویتامین D، مس، روی و سلنیوم دارند.
برای کودکان مبتلا به آلرژی، یک دفترچه غذایی 3 تا 7 روزه می تواند احتمال کمبود ویتامین را نشان دهد.
اطمینان از اینکه کودکان مبتلا به آلرژی غذایی ریزمغذی های مورد نیاز خود را دریافت می کنند، به تقویت سیستم ایمنی و تنظیم پاسخ ایمنی آنها به آلرژن ها کمک می کند.