ترافل یک غذای نادر و خوشمزه در آشپزی است که در سرتاسر جهان بسیار مورد توجه است. ترافل همچنین ممکن است یکی از گران ترین غذاهای جهان باشد که صدها یا حتی هزاران دلار برای هر کیلوگرم قیمت دارد.
ترافل یا قارچ دنبلان یک قارچ زیرزمینی از جنس غده است که بسیاری از آنها به دلیل طعم قوی و کاربردهای آشپزی خود بسیار ارزشمند هستند. اگرچه همه از قارچ ها لذت نمی برند، ترافل طعم منحصر به فرد و لذیذی دارد و به ویژه در غذاهای فرانسوی به خوبی نشان داده می شود. اکثر گونه های ترافل با انواع خاصی از درختان، از بلوط و فندق گرفته تا درختان اسپند و راش، رابطه همزیستی ایجاد می کنند.
ترافل ها دارای مشخصات مغذی قابل توجهی هستند و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مهم هستند.
در واقع، آنها سرشار از کربوهیدرات، پروتئین و فیبر هستند و حاوی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع و همچنین ریزمغذیهایی مانند ویتامین C، فسفر، سدیم، کلسیم، منیزیم، منگنز و آهن هستند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که ترافل ممکن است منبع کاملی از پروتئین باشد و تمام نه اسید آمینه ضروری بدن شما را تامین کند.
ترافل یک منبع عالی از آنتی اکسیدان ها است، ترکیباتی که به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند و از آسیب اکسیداتیو به سلول های شما جلوگیری می کند.
مطالعات نشان می دهد که آنتی اکسیدان ها برای بسیاری از جنبه های سلامت شما مهم هستند و حتی ممکن است با کاهش خطر بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت مرتبط باشند.
اگرچه مقدار دقیق آن می تواند بین گونه های مختلف متفاوت باشد، اما نشان داده شده است که ترافل حاوی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C، لیکوپن، اسید گالیک و اسید هموژنتیزیک است.
به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی، مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که ترافل سیاه و سفید حتی ممکن است به کشتن سلول های سرطانی و کاهش التهاب کمک کند.
توجه داشته باشید که این مطالعه با استفاده از عصاره ترافل با غلظت بالا انجام شد. بنابراین، مشخص نیست که چگونه آنتی اکسیدان های موجود در ترافل تازه ممکن است بر سلامت کلی شما تأثیر بگذارد.
همچنین بخوانید: 10 مزیت شگفت انگیز قهوه قارچ که نمیدانستید
اگرچه شواهد در حال حاضر محدود به مطالعات لوله آزمایش است، برخی تحقیقات نشان می دهد که ترافل ممکن است دارای خواص ضد سرطانی قوی باشد.
به عنوان مثال، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که ترکیبات استخراج شده از انواع مختلف ترافل به جلوگیری از رشد سلول های تومور کبد، ریه، روده بزرگ و سینه کمک می کند.
مطالعه دیگری در لوله آزمایش نشان داد که عصارههای گونههای سیاه و سفید دارای اثرات ضد سرطانی بر روی سلولهای سرطان دهانه رحم، سینه و روده بزرگ هستند.