خوردن شکلات تلخ با محتوای کاکائو بالا در حد اعتدال می تواند آنتی اکسیدان ها و مواد معدنی را تامین کند و ممکن است از شما در برابر بیماری قلبی محافظت کند. اما ممکن است حاوی مقادیر زیادی قند و کالری نیز باشد.
شکلات تلخ سرشار از مواد مغذی است که می تواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. ساخته شده از دانه درخت کاکائو، یکی از بهترین منابع آنتی اکسیدانی است که می توانید پیدا کنید. مطالعات نشان می دهد که شکلات تلخ می تواند سلامت شما را بهبود بخشد و خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
در اینجا 7 مورد از خواص شکلات تلخ برای سلامتی بدن که توسط علم تایید شده، آورده شده است.
اگر شکلات تلخ با کیفیت با محتوای کاکائو بالا میخرید، کاملاً مغذی است. و همچنین حاوی مقدار مناسبی از فیبر محلول و سرشار از مواد معدنی است.
100 گرم شکلات تلخ با 70 تا 85 درصد کاکائو حاوی
11 گرم فیبر
66 درصد از DV برای آهن
57 درصد از DV برای منیزیم
196٪ از DV برای مس
85 درصد از DV برای منگنز
علاوه بر این، دارای مقدار زیادی پتاسیم، فسفر، روی و سلنیوم است.
البته 100 گرم مقدار نسبتاً زیادی است و چیزی نیست که باید روزانه مصرف کنید. این مواد مغذی همچنین با 600 کالری و مقادیر متوسط قند همراه هستند. به همین دلیل، شکلات تلخ بهتر است در حد اعتدال مصرف شود.
مشخصات اسیدهای چرب کاکائو و شکلات تلخ نیز خوب است. چربی ها بیشتر از اسید اولئیک (چربی سالم برای قلب که در روغن زیتون نیز یافت می شود)، اسید استئاریک و اسید پالمیتیک تشکیل شده اند.
اسید استئاریک اثر خنثی بر کلسترول بدن دارد. اسید پالمیتیک می تواند سطح کلسترول را افزایش دهد، اما تنها یک سوم کل کالری چربی را تشکیل می دهد.
شکلات تلخ همچنین حاوی محرک هایی مانند کافئین و تئوبرومین است، اما بعید است که شما را در شب بیدار نگه دارد، زیرا میزان کافئین در مقایسه با قهوه بسیار کم است.
ORAC مخفف ظرفیت جذب رادیکال اکسیژن است. این معیاری برای فعالیت آنتی اکسیدانی غذاها است.
اساساً، محققان مجموعهای از رادیکالهای آزاد (بد) را در برابر نمونهای از غذا قرار میدهند و میبینند که آنتیاکسیدانهای موجود در غذا تا چه حد میتوانند رادیکالهای آزاد را خلع کنند.
بر اساس این مطالعات، شکلات غنی از آنتی اکسیدان در نظر گرفته می شود.
شکلات تلخ مملو از ترکیبات آلی است که از نظر بیولوژیکی فعال هستند و به عنوان آنتی اکسیدان عمل می کنند. اینها شامل پلی فنول ها، فلاوانول ها و کاتچین ها و غیره است. بر اساس تحقیقات، پلی فنول های موجود در شکلات تلخ ممکن است به کاهش برخی از اشکال کلسترول LDL (“بد”) در ترکیب با غذاهای دیگر مانند بادام و کاکائو کمک کند.
یک مطالعه نشان داد که کاکائو و شکلات تلخ فعالیت آنتی اکسیدانی، پلی فنول ها و فلاوانول های بیشتری نسبت به سایر میوه های آزمایش شده از جمله زغال اخته و توت آکای دارند.
همچنین بخوانید: 13 فایده مهم آکای بری
فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ میتوانند اندوتلیوم، پوشش شریانها، را برای تولید اکسید نیتریک (NO) تحریک کنند.
یکی از عملکردهای NO ارسال سیگنال به شریان ها برای استراحت است که مقاومت در برابر جریان خون را کاهش می دهد و در نتیجه فشار خون را کاهش می دهد.
بسیاری از مطالعات کنترل شده نشان می دهد که کاکائو و شکلات تلخ می توانند جریان خون را بهبود بخشند و فشار خون را کاهش دهند، اگرچه اثرات آن معمولاً خفیف است.
با این حال، یک مطالعه در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 و فشار خون بالا هیچ تاثیری نشان نداد، بنابراین آن را با یک دانه نمک مصرف کنید. این امکان وجود دارد که افرادی که در حال حاضر تحت درمان فشار خون بالا هستند، از افزودن فلاوانول های کاکائو به رژیم غذایی خود سود بیشتری نبرند.
مصرف شکلات تلخ می تواند چندین عامل خطر مهم برای بیماری قلبی را بهبود بخشد. ممکن است در برابر کلسترول بالا محافظت کند.
در یک مطالعه کوچک، مصرف شکلات تلخ همراه با فلاوانول لیکوپن به طور قابل توجهی سطح کلسترول تام، کلسترول LDL (“بد”) و تری گلیسیرید را کاهش می دهد.
برخی از اشکال کلسترول LDL بیشتر احتمال دارد اکسید شوند، که اگر با رادیکال های آزاد در بدن شما واکنش نشان دهند، اتفاق می افتد. اکسیداسیون باعث می شود ذرات LDL به خودی خود واکنش نشان دهند و قادر به آسیب رساندن به بافت های دیگر، مانند پوشش شریان های قلب شما باشند.
کاملا منطقی است که کاکائو اشکال مستعد اکسیداسیون LDL را کاهش می دهد. حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان قوی است که آن را وارد جریان خون می کند و از لیپوپروتئین ها در برابر آسیب اکسیداتیو محافظت می کند.
فلاوانول موجود در شکلات تلخ همچنین می تواند مقاومت به انسولین را کاهش دهد، که یکی دیگر از عوامل خطر رایج برای بیماری هایی مانند بیماری قلبی و دیابت است.
با این حال، شکلات تلخ حاوی قند نیز هست که می تواند تاثیر معکوس داشته باشد.
به نظر می رسد ترکیبات موجود در شکلات تلخ در برابر اکسیداسیون LDL بسیار محافظت کننده هستند.
در درازمدت، این باعث میشود که کلسترول بسیار کمتری در شریانها جمع شود و در نتیجه خطر ابتلا به بیماری قلبی کاهش یابد.
در واقع، تحقیقات یک بهبود نسبتاً شدید را نشان می دهد. با گذشت زمان، تعدادی از مطالعات نشان داده اند که مصرف کاکائو یا شکلات غنی از فلاوانول می تواند فشار خون را کاهش دهد و سلامت قلب و عروق را بهبود بخشد.
بررسی مطالعات نشان داد که خوردن شکلات 3 بار در هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 9 درصد کاهش می دهد. خوردن شکلات اغلب فواید کمی را نشان می دهد
بررسی دیگری نشان داد که خوردن 45 گرم شکلات در هفته خطر بیماری های قلبی عروقی را تا 11 درصد کاهش می دهد. به نظر نمی رسد مصرف بیش از 100 گرم در هفته فوایدی برای سلامتی داشته باشد.
یک کارآزمایی بالینی در سال 2017 نشان داد که افرادی که بادام را با یا بدون شکلات تلخ مصرف کردند، سطح کلسترول LDL را بهبود بخشیدند.
اگرچه همه این یافتهها امیدوارکننده هستند، اما شواهد بیشتری مورد نیاز است تا بدانیم آیا این شکلات است که خطر را کاهش میدهد یا خیر.
با این حال، از آنجایی که فرآیند بیولوژیکی شناخته شده است (فشار خون پایین و LDL مستعد اکسید شدن کمتر)، این احتمال وجود دارد که خوردن منظم شکلات تلخ خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.
ترکیبات زیست فعال موجود در شکلات تلخ نیز ممکن است برای پوست شما عالی باشد.
فلاوانول ها می توانند در برابر آسیب های خورشید محافظت کنند، جریان خون را به پوست بهبود بخشند و تراکم و آبرسانی پوست را افزایش دهند.
حداقل دوز اریتمال (MED) حداقل مقدار اشعه UVB مورد نیاز برای ایجاد قرمزی در پوست 24 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض است.
مطالعات نشان داده اند که MED می تواند پس از مصرف شکلات تلخ یا کاکائو با فلاوانول بالا به مدت 12 هفته افزایش یابد و حتی دو برابر شود. نتیجه این است که پوست شما محافظت بهتری در برابر نور خورشید دارد.
اگر در حال برنامهریزی برای تعطیلات ساحلی هستید، در هفتهها و ماههای قبل مقداری شکلات تلخ بیشتر میل کنید. اما قبل از اینکه از روال معمول مراقبت از پوست خود صرف نظر کنید و شکلات تلخ بیشتری مصرف کنید، با پزشک یا متخصص پوست خود مشورت کنید. و به یاد داشته باشید که شکلات نمی تواند جایگزین ضد آفتاب و سایر اشکال محافظت در برابر آفتاب شود.
درد در هر قسمت از بدن می تواند ضعیف و ناامید کننده باشد. این به این دلیل است که می تواند زندگی روزمره را مختل کند زیرا شروع به آشفتگی خواب، کار، روتین و زمان با دوستان یا خانواده می کند.
بنابراین، تسکین درد برای اطمینان از اینکه می توانید از زندگی خود لذت ببرید، مهم است. اما درمان درد می تواند پیچیده و اغلب مزمن باشد.
خبر خوب این است که تسکین درد نباید همیشه به معنای قرص و درمان باشد. کلید بهتری برای درمان درد وجود دارد که در آشپزخانه شما یافت می شود. ترکیب مناسب مواد می تواند در مدیریت درد فوق العاده مفید باشد. در ادامه شما را با یک پماد ضد درد قوی گیاهی آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید؛
در اینجا موادی که برای تهیه پماد ضد درد قوی گیاهی نیاز دارید، آورده شده است:
کافور از چوب درخت لورل کافور استخراج می شود. این دارو به عنوان یک مسکن موضعی در مومیایی ها و لمینت ها سابقه ای گسترده دارد.
در سال 1990، مشخص شد که کافور دارای یک اثر تحریککننده نسبتاً بر روی الیاف پوستی حساس به گرما و احتمالاً درد است.
در بررسی بیشتر مکانیسم فعالیت ضد دردی (تسکین درد) کافور، مشاهده شد که گیرندههای فعال شده و حساسیتزدایی شده با کافور به شدت در نورونهای حسی درد بیان میشوند.
استفاده حکایتی از کافور تسکین موفقیت آمیز درد را در بیماران مبتلا به موارد زیر ثبت کرد:
نعناع گیاهی گلدار چند ساله است. گیاهی است علفی که در طب سنتی برای درمان بیماری های مختلف استفاده می شده است.
تحقیقات نشان میدهد که روغن نعناع یکی از معروفترین روشهای درمانی برای تسکین گرفتگیهای شکمی است. علاوه بر این، مالیدن آن بر روی شقیقهها باعث تسکین سردرد میگرنی میشود.
مطالعات نشان می دهد که نعناع فلفلی دارای یک اثر ضد درد بالقوه است که به صورت مرکزی و محیطی ایجاد می شود، که از ویژگی های مسکن های مرکزی مانند مورفین است. این یک اثبات دارویی برای استفاده مرسوم از روغن نعناع به عنوان مسکن است.
همچنین بخوانید: 11 روش طبیعی برای تسکین درد فتق
آرنیکا سالهاست که در طب سنتی برای بیماری های مختلف پاتولوژیک از جمله:
این را می توان به فعالیت های دارویی مختلف آرنیکا نسبت داد که عبارتند از:
در یک مطالعه انجام شده در مورد مدیریت درد بعد از عمل، درمان با پماد آرنیکا به مدت 2 هفته درد پس از جراحی دست را در مقایسه با دارونماها به شدت کاهش داد.
کارآزماییهای بالینی انجام شده برای بررسی اثر آرنیکا بر درد بیماران مبتلا به آرتریت نشان داد که درمان با ژل عصاره آرنیکا به مدت 3 هفته منجر به کاهش معقول درد آنها شد.
در نتیجه، آرنیکا عملکرد مشابهی با داروهای استاندارد مانند ایبوپروفن و دیکلوفناک برای مدیریت درد نشان میدهد. همچنین اثرات نامطلوب بسیار کمی را نشان می دهد و بنابراین، می تواند کمکی برای مدیریت درد باشد.
آرنیکا به طور سنتی در درمان چندین موقعیت پزشکی از جمله التهاب و درد استفاده شده است. با اطمینان می توان نتیجه گرفت که ژل ها یا کرم های حاوی عصاره آرنیکا اثرات امیدوارکننده ای برای تسکین درد دارند.
روغن میخک به صورت مایع مایل به زرد روشنی است که از جوانه های گل خشک شده میخک به دست می آید. شناخته شده است که دارای فعالیت تسکین دهنده درد است.
مطالعات نشان داده است که روغن میخک به طور سنتی برای تسکین دندان درد استفاده می شود. تحقیقات همچنین از طریق مدل درد (الگویی برای مطالعه فعالیت های تسکین درد) نشان می دهد که اثر ضد درد روغن میخک بارزتر و بسیار بالاتر از آسپرین است.
ابتدا یک پایه برای مرهم خود انتخاب کنید. روغن ها و واکس های رایج برای پایه ها عبارتند از:
سنگ های کلیه رسوبات سختی هستند که از مواد معدنی و نمک تشکیل شده اند و در داخل کلیه شما تشکیل می شوند.
رژیم غذایی، اضافه وزن بدن، برخی از شرایط پزشکی و برخی مکمل ها و داروها از جمله علل متعدد سنگ کلیه هستند. دفع سنگ کلیه می تواند بسیار دردناک باشد، اما اگر سنگ ها به موقع تشخیص داده شوند، معمولاً آسیب دائمی ایجاد نمی کنند.
سنگ کلیه معمولاً تا زمانی که در داخل کلیه حرکت نکند یا به یکی از حالب ها نرود علائمی ایجاد نمی کند. حالب ها لوله هایی هستند که کلیه ها و مثانه را به هم متصل می کنند.
اگر سنگ کلیه در حالب ها گیر کند، ممکن است جریان ادرار را مسدود کند و باعث تورم کلیه و اسپاسم حالب شود که می تواند بسیار دردناک باشد. در آن مرحله، ممکن است این علائم را تجربه کنید:
سایر علائم و نشانه ها ممکن است شامل موارد زیر باشد:
سنگ کلیه اغلب علت مشخص و مشخصی ندارد، اگرچه عوامل متعددی ممکن است خطر ابتلا را افزایش دهند.
سنگ کلیه زمانی تشکیل می شود که ادرار شما حاوی مواد تشکیل دهنده کریستال – مانند کلسیم، اگزالات و اسید اوریک – بیشتر از مایع موجود در ادرار باشد که می تواند رقیق شود. در عین حال، ادرار شما ممکن است فاقد موادی باشد که از چسبیدن کریستال ها به یکدیگر جلوگیری می کند و محیطی ایده آل برای تشکیل سنگ کلیه ایجاد می کند.
رژیم غذایی یک عامل کلیدی است که به راحتی تحت کنترل شماست. حذف برخی از غذاها از رژیم غذایی می تواند به پیشگیری از سنگ کلیه و حمایت از سلامت کلی کلیه ها کمک کند.
در اینجا 9 ماده غذایی وجود دارد که احتمال ابتلا به سنگ کلیه را افزایش می دهد.
همچنین بخوانید: 10 روش درمان خانگی عفونت کلیه که حتما باید بدانید
سنگ های کلیه به دلیل تجمع اگزالات کلسیم ایجاد می شوند، بنابراین مصرف غذاهای غنی از اگزالات در مقادیر زیاد می تواند خطر ابتلا را افزایش دهد. اگزالات موجود در ادرار با کلسیم ترکیب می شود و سنگ کلیه اگزالات کلسیمی را تشکیل می دهد.
افرادی که در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به سنگ کلیه هستند باید غذاهای غنی از اگزالات را در حد اعتدال مصرف کنند. این شامل اسفناج، ریواس، بامیه، چغندر، کلم پیچ، کرفس، شیر سویا، توت فرنگی و چغندر سوئیسی است.
همچنین مصرف ویتامین C خود را در سطوح مناسب نگه دارید. ویتامین C اضافی می تواند باعث ایجاد سنگ های اگزالاتی شود.
افرادی که در معرض خطر بیشتری برای ایجاد سنگ های اسید اوریک هستند باید از غذاهای حاوی پورین زیاد مانند ساردین اجتناب کنند. مصرف زیاد پورین باعث افزایش میزان اسید اوریک در ادرار می شود و می تواند منجر به سنگ های اسید اوریکی شود.
علاوه بر این، غذاهای غنی از پورین ممکن است با تشکیل هسته ای برای تشکیل سنگ باعث ایجاد سنگ های اگزالات کلسیم شوند. مصرف ساردین را به یک یا دو بار در هفته محدود کنید و به اندازه سهم نیز دقت کنید.
سایر غذاهای غنی از پورین که باید در حد اعتدال مصرف کنید عبارتند از: بیکن، گوش ماهی، میگو و مخمر نانوایی.
مصرف بیش از حد گوشت قرمز که سرشار از پروتئین است می تواند خطر ابتلا به سنگ کلیه را افزایش دهد. مصرف بیش از حد پروتئین میزان اسید اوریک تولید شده را افزایش می دهد و مقدار ماده شیمیایی بازدارنده سنگ به نام سیترات را در ادرار کاهش می دهد.
به علاوه، کلیه ها به متابولیسم و دفع محصولات جانبی نیتروژن از هضم پروتئین کمک می کنند. بنابراین، خوردن یک رژیم غذایی با پروتئین بالا، بار متابولیک روی کلیه ها را افزایش می دهد. از خوردن گوشت قرمز به صورت روزانه خودداری کنید. در عوض، مصرف خود را به یک یا دو بار در هفته محدود کنید.
شما میتوانید با مصرف غذاهای گیاهی که دارای پروتئین بالا و اگزالات کم هستند، مانند کینوا، عدس، توفو، هوموس، دانههای چیا و ماست یونانی، پروتئین مورد نیاز خود را تکمیل کنید.
نوشیدن منظم نوشابه های گازدار مانند نوشابه (با یا بدون شیرین کننده های مصنوعی)، نوشیدنی های انرژی زا و برخی آب میوه های بطری شده نیز خطر ابتلا به سنگ کلیه و بیماری کلیوی را افزایش می دهد.
مطالعهای که در سال 2007 منتشر شد، اشاره کرد که نوشیدنیهای کولا حاوی اسید فسفریک هستند که باعث تغییرات ادراری و ایجاد سنگ کلیه میشود. همچنین خطر ابتلا به بیماری مزمن کلیوی را افزایش می دهد.
علاوه بر این، یک مطالعه در سال 2013 که در مجله بالینی انجمن نفرولوژی آمریکا منتشر شد، اشاره کرد که مصرف نوشابه و پانچ شیرین شده با شکر با خطر بیشتر تشکیل سنگ مرتبط است.
به جای نوشیدن نوشابه های گازدار، از آب معمولی، آب طعم دار، آب لیمو یا آب پرتقال تازه استفاده کنید.
سویا و غذاهای مبتنی بر سویا که از نظر ژنتیکی اصلاح شده اند برای بدن مضر هستند و می توانند بر سلامت کلیه های شما تأثیر بگذارند. آنها حاوی سطوح بالایی از اگزالات هستند که با کلسیم در کلیه ها متصل می شوند و سنگ کلیه را تشکیل می دهند.
به علاوه، محصولات سویای تخمیر نشده مانند شیر سویا و توفو حاوی سطوح بالایی از مواد ضد مغذی از جمله اگزالات هستند. هنگام خرید سویا، انواع ارگانیک را انتخاب کنید.
کربوهیدرات های تصفیه شده (مانند شکر تصفیه شده، برنج سفید و آرد تصفیه شده) باعث می شود بدن سطوح بالایی انسولین تولید کند که می تواند باعث شود کلسیم از استخوان ها به دستگاه ادراری منتهی شود. این امر باعث تشکیل سنگ کلیه اگزالات کلسیم می شود.
در مقابل، هضم کربوهیدرات های پیچیده بسیار بیشتر طول می کشد و تنها باعث افزایش اندک و آهسته در سطح گلوکز و انسولین خون می شود.
اگر در معرض خطر ابتلا به سنگ کلیه هستید، از هر چیزی که با آرد سفید یا همه منظوره درست شده است خودداری کنید.
بسیاری از ما از شیرین کننده های مصنوعی به جای شکر در قهوه یا چای خود برای کاهش کالری استفاده می کنیم. با این حال، شیرین کننده های مصنوعی در صورت مصرف منظم ممکن است عملکرد کلیه را مختل کنند.
به علاوه، شیرین کننده های مصنوعی اثر اسیدی قوی بر روی خون شما دارند. این باعث افزایش میزان رسوب کلسیم در بدن شما می شود که منجر به تشکیل سنگ های کلیوی بزرگ و مبتنی بر کلسیم می شود.
به جای شیرین کننده های مصنوعی، از عسل یا استویا برای افزودن طعم شیرین به قهوه یا چای خود استفاده کنید.
در حالی که خستگی یا عفونت پوستی می تواند باعث سوزش موقت یا ملتهب پا شود، سوزش پا اغلب نشانه آسیب عصبی (نوروپاتی محیطی) است. آسیب عصبی دلایل مختلفی دارد، از جمله دیابت، مصرف مزمن الکل، قرار گرفتن در معرض سموم خاص، کمبود ویتامین B خاص یا عفونت HIV.
چندین درمان خانگی ساده وجود دارد که می تواند احساس سوزش در پاهای شما را تسکین دهد. با این حال، اگر علیرغم درمان خانگی، وضعیت کاملاً شدید، مداوم یا به تدریج بدتر میشود، برای ریشهیابی مشکل، فوراً به دنبال کمک پزشکی باشید.
افراد مبتلا به دیابت، بیماری کلیوی و سایر بیماری های جدی که می توانند این علامت را ایجاد کنند، نباید هیچ یک از این درمان ها را بدون تأیید پزشک خود امتحان کنند.
در اینجا چند راه طبیعی برای خلاص شدن از احساس سوزش در پا وجود دارد:
سرما درمانی شامل اعمال دمای سرد روی پاها برای حساسیت زدایی از اعصاب زیرین است.
این اثر بیحسی باعث تسکین فوری درد، سوزن سوزن شدن و تورم مرتبط با این بیماری میشود، اما فقط برای یک دوره موقت باقی میماند.
این دارو به ویژه برای سوزش پاهای مرتبط با اریترومالژیا توصیه می شود.
کورکومین اصلی ترین ترکیب فعال زیستی در زردچوبه است که به دلیل خواص ضد التهابی، ضد میکروبی و ترمیم کننده پوست شناخته شده است. هنگامی که زردچوبه به صورت موضعی یا خوراکی مصرف شود، ممکن است به بهبود گردش خون در پاها کمک کند تا تورم، قرمزی، گزگز و درد مرتبط با سندرم سوزش پا را کاهش دهد. همچنین می تواند به درمان هر گونه عفونت زمینه ای پا که ممکن است باعث افزایش علائم سوزش پا شود، کمک کند.
کورکومین موجود در زردچوبه تقریباً ساختاری مشابه ترکیب کپسایسین دارد که به تسکین احساس سوزش کمک می کند.
همچنین بخوانید: 9 درمان خانگی موثر برای ورم پا
زنجبیل دارای اثرات ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و ضد قارچی است که ممکن است در کاهش احساس سوزش در پاهای شما مفید باشد. این به کاهش التهاب، ترمیم پوست و مبارزه با عفونت پا کمک می کند.
علاوه بر این، از این ماده دارویی برای درمان انواع بیماریهایی مانند دیابت که باعث ایجاد احساس سوزش در پا میشوند، استفاده شده است.
کدو حلوایی پر از آب و آنتی اکسیدان است که در صورت استفاده موضعی، اثر خنک کنندگی و تسکین دهنده ای روی پوست تحریک شده دارد. آنتی اکسیدان ها به کاهش التهاب زمینه ای کمک می کنند، در حالی که آب پوست را هیدراته می کند.
پالپ این سبزی غرق در آب اغلب برای تسکین احساس سوزش در پاها، به ویژه در هوای خشک و گرم استفاده می شود.
همانطور که قبلاً گفته شد، جریان خون ضعیف در پاها اغلب مسئول احساس سوزش است. هنگامی که پاهای خود را ماساژ می دهید، تحریک موضعی به افزایش گردش خون در زیر پوست کمک می کند و در نتیجه علائم التهابی مرتبط با سندرم پاهای سوزش را تسکین می دهد.
این مداخله به ویژه برای افرادی که از نوروپاتی دردناک محیطی رنج می برند که آنها را در شب بیدار نگه می دارد، موثر است.
ماساژ سریع پا قبل از خواب می تواند به آرامش پاهای شما کمک کند تا بتوانید راحت بخوابید.
دریافت نکردن ویتامین B کافی از طریق رژیم غذایی با درد سوزش پا مرتبط است.
مصرف مکمل های ویتامین B همراه با روی را برای تسکین ناراحتی در نظر بگیرید. اما شما باید به دوز توصیه شده پایبند باشید تا بدون عوارض جانبی به نتایج دلخواه برسید.
طبق گفته آیورودا، گردش ضعیف خون در اندام تحتانی باعث تجمع آن در ناحیه می شود. این رکود خون باعث ایجاد گرما می شود که به صورت احساس سوزش ظاهر می شود.
برخی از مواد طبیعی آیورودا می توانند به تحریک گردش خون در ناحیه برای تسکین علائم شما کمک کنند. اینها عبارتند از عناب هندی، خرما یا برگ آلو.
بسیاری از ما هرگز به سطح pH بدن خود فکر نمی کنیم. اما وقت آن است که کمی فکر کنید. PH مناسب و متعادل برای سلامت کلی شما بسیار مهم است. بیماری ها و اختلالات نمی توانند در بدنی که pH آن متعادل است ریشه دوانند. سطح pH در مقیاس صفر تا 14 اندازهگیری میشود. PH پایین به این معنی است که بدن شما اسیدیتر است، در حالی که pH بالاتر به این معنی است که بدن شما قلیاییتر است. اکثر افراد مبتلا به عدم تعادل تمایل به pH اسیدی دارند. در ادامه شما را با 10 درمان خانگی برای رفع اسیدی شدن بدن آشنا خواهیم کرد.
وقتی مایعات بدن شما حاوی اسید بیش از حد باشد، به آن اسیدوز می گویند. اسیدوز زمانی اتفاق میافتد که کلیهها و ریهها نتوانند PH بدن شما را متعادل نگه دارند.
بسیاری از فرآیندهای بدن اسید تولید می کنند. ریه ها و کلیه های شما معمولاً می توانند عدم تعادل خفیف pH را جبران کنند، اما مشکلات مربوط به این اندام ها می تواند منجر به تجمع اسید اضافی در بدن و خون شما شود. اسیدوز متابولیک می تواند منجر به مشکلات سلامتی متعددی شود و حتی می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
چند دلیل برای اسیدوز متابولیک وجود دارد. اسیدوز متابولیک به جای ریه ها از کلیه ها شروع می شود. زمانی اتفاق میافتد که نمیتوانند اسید کافی را از بین ببرند یا زمانی که از شر بیش از حد باز خلاص میشوند. چهار شکل عمده اسیدوز متابولیک وجود دارد:
عواملی که می توانند در خطر ابتلا به اسیدوز متابولیک نقش داشته باشند عبارتند از:
برخی از علائم رایج اسیدوز متابولیک شامل موارد زیر است:
شما به راحتی می توانید سطح pH خود را متعادل کنید و محیط بیش از حد اسیدی بدن خود را با استفاده از درمان های خانگی ساده و تغییر سبک زندگی اصلاح کنید.
همچنین بخوانید: 9 درمان خانگی دیورتیکولیت
برای تثبیت بدن اسیدی و اطمینان از سطح pH متعادل، سرکه سیب بسیار موثر است.
اگرچه سرکه سیب ماهیتی اسیدی دارد، اما وقتی بیش از حد اسیدی شده است، به قلیایی شدن بدن شما کمک می کند. بعلاوه، تسخیر باکتریهای بد را سختتر میکند و باکتریها، ویروسها و تک یاختهها را میکشد و راه را برای رشد باکتریهای خوب در بدن شما باز میکند.
جوش شیرین ماهیتی بسیار قلیایی دارد و می تواند به تعادل سطح pH بدن شما کمک کند. همچنین، به عنوان یک آنتی اسید طبیعی برای خنثی کردن اسید معده و تسکین ناراحتی های مرتبط عمل می کند.
توجه: اگر فشار خون دارید بدون مشورت با پزشک جوش شیرین مصرف نکنید.
برای تثبیت سطح اسیدی pH و قلیایی نگه داشتن بدن، روز خود را با آب لیمو گرم شروع کنید.
اگرچه لیمو یک میوه اسیدی است، اما وقتی آب آن متابولیزه می شود، اثر قلیایی بر بدن دارد. این بدان معنی است که لیمو بدن را از اسیدهای اضافی پاک می کند و حالت قلیایی ایجاد می کند.
رژیم غذایی منظم شما تا حد زیادی بر سطح اسیدی یا قلیایی بدن شما تأثیر می گذارد. برای پیروی از رژیم غذایی کم اسید، غذاهای اسیدساز کمتر مصرف کنید.
این غذاهای بسیار اسیدی را از رژیم غذایی خود حذف کنید:
اگرچه غذاهای ارگانیک کمی گران هستند و نسبت به همتایان خود کمتر در دسترس هستند، باید غذاهای ارگانیک بیشتری را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
غذاهای ارگانیک عاری از ارگانیسمهای اصلاحشده ژنتیکی (بدون GMO) هستند و به شما کمک میکنند از آفتکشها، مواد شیمیایی و سایر آلایندههایی که میتوانند سطح pH بدن شما را اسیدیتر کنند دوری کنید.
برای تعمیر بدن اسیدی، روی کالاهای ارگانیک سرمایه گذاری کنید. در صورت امکان، باغ آشپزخانه خود را راه اندازی کنید. باغبانی به شما محصولات ارگانیک می دهد تا بخورید و همچنین به سلامت ذهن و بدن شما کمک می کند.
بدنی که به خوبی هیدراته شده باشد به حرکت اسید اضافی در بدن کمک می کند. همچنین، مصرف آب مناسب به دفع سموم و سایر مواد زائد از طریق دستگاه گوارش کمک می کند.
آب با کیفیت بالا و تصفیه شده بنوشید. مقدار آبی که باید بنوشید به عوامل مختلفی مانند وزن، سطح فعالیت و شرایط آب و هوایی بستگی دارد. وزن خود را به نصف تقسیم کنید و آن مقدار را بر حسب اونس (30 میلی لیتر) آب در روز بنوشید به عنوان مثال اگر وزن شما 80 کیلوگرم است 1.5 لیتر آب بنوشید. همچنین از میوه ها و سبزیجاتی که محتوای آب بالایی دارند مانند هندوانه، خیار، کرفس و غیره استفاده کنید.