زردچوبه جزء جدایی ناپذیر غذاهای هندی و سایر غذاهای کشورهای آسیایی است. زردچوبه همواره به عنوان یک ادویه مهم در پخت و پز، نقش برجسته ای در طب گیاهی ایفا می کند. بیش از 300 آنتی اکسیدان و همچنین سایر مواد مغذی در زردچوبه وجود دارد که فواید بسیاری برای سلامتی دارند.
در کنار پودر زردچوبه که به راحتی در بازار موجود است، می توانید از آب زردچوبه خام برای بهره مندی از فواید سلامتی آن استفاده کنید. طبق گفته دانشگاه مریلند، دوز توصیه شده پودر زردچوبه 1 تا 3 گرم (½ تا 1 و ½ قاشق چایخوری) در روز است.
همچنین از ریشه گیاه زردچوبه در تهیه داروهای گیاهی استفاده می شود. زردچوبه تازه و خام شبیه زنجبیل است. پوست بیرونی قهوه ای و رنگ گوشت نارنجی تیره است. ریشه زردچوبه طعمی فلفلی و کمی تلخ دارد.
آب میوه را در یخچال نگهداری کنید و تا 3 روز آینده از آن استفاده کنید. می توانید از این آب زردچوبه تازه در اسموتی ها، سوپ ها، شیر زردچوبه یا در پخت غذاهای مورد علاقه خود استفاده کنید.
همچنین می توانید با مخلوط کردن چند ریشه زردچوبه تازه به همراه یک فنجان آب و سپس صاف کردن مخلوط، آب زردچوبه را استخراج کنید. گزینه دیگر این است که به سادگی ریشه زردچوبه تازه را رنده کنید و آب آن را با یک پارچه پنیر یا یک صافی مشبک صاف کنید.
آب زردچوبه به طور کلی برای اکثر افراد بی خطر است. با این حال، برخی ممکن است ناراحتی معده را تجربه کنند. در صورت مصرف بیش از حد، ممکن است باعث زخم معده نیز شود.
علاوه بر این، زردچوبه ممکن است برای افرادی که از سنگ کیسه صفرا و انسداد مجاری صفراوی رنج می برند مناسب نباشد. همچنین به عنوان رقیق کننده خون عمل می کند.
زردچوبه دارای ترکیبی به نام کورکومین است که دارای خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی است. این ترکیب حتی بهتر از داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAIDs) عمل می کند، زیرا چندین مسیر پیش التهابی را مهار می کند. بر خلاف کورکومین، اکثر NSAID ها نیز با عوارض جانبی متعددی همراه هستند.
از این رو، آب زردچوبه به کاهش درد و التهاب، دو علامت رایج آرتریت، آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک می کند. آب میوه حتی ممکن است پیشرفت این بیماری ها را کند کند.
آب زردچوبه می تواند برای جلوگیری یا به تاخیر انداختن پیشرفت بیماری آلزایمر مفید باشد که باعث از دست دادن تدریجی حافظه می شود. التهاب یکی از دلایل اصلی بیماری آلزایمر است.
خواص ضد التهابی زردچوبه خام با مسدود کردن مسیر آنزیم COX-2 که منجر به التهاب عصبی می شود، التهاب مغز را کاهش می دهد.
علاوه بر این، مصرف منظم آب زردچوبه باعث بهبود جریان اکسیژن به مغز می شود. این همچنین می تواند از پیشرفت بیماری آلزایمر جلوگیری کند یا آن را کند کند.
همچنین بخوانید: 9 فایده نوشیدن شیر زردچوبه یا شیر طلایی که نمی دانستید
آب زردچوبه خام یک درمان بالقوه برای مقابله با سرطان است. کورکومین موجود در زردچوبه به بدن کمک می کند تا از شر رادیکال های آزاد خلاص شود و آسیب به غشای سلولی و DNA را کاهش دهد که در غیر این صورت می تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.
زردچوبه می تواند به پیشگیری یا درمان انواع مختلف سرطان از جمله سرطان پروستات، سینه، ریه، کبد، دهان، پوست و روده بزرگ کمک کند. شما می توانید با افزودن کمی آب زردچوبه خام به آب و نوشیدن آن هر روز صبح با معده خالی از فواید محافظتی ضد سرطانی کورکومین لذت ببرید.
در مورد سوء هاضمه، آب زردچوبه مطمئنا یکی از بهترین درمان های خانگی است. زردچوبه کیسه صفرا را برای ترشح صفرا تحریک می کند که به هضم غذا کمک می کند و علائمی مانند نفخ، گاز، سوزش سر دل و یبوست را کاهش می دهد. علاوه بر این، آب زردچوبه با افزایش سرعت متابولیسم بدن، هضم را بهبود می بخشد.
زردچوبه همچنین ممکن است علائم سندرم روده تحریک پذیر و کولیت اولسراتیو را تسکین دهد. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی روزانه یک تکه کوچک زردچوبه خام بخورید یا کمی آب زردچوبه را با آب بنوشید.
آب زردچوبه همچنین به عملکرد صحیح قلب شما کمک می کند. کورکومین به کاهش سطح لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL یا کلسترول بد) کمک می کند. حفظ سطح مناسب کلسترول می تواند از بسیاری از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. همچنین خطر سکته مغزی را کاهش می دهد.
آب زردچوبه همچنین تشکیل و تجمع پلاک شریانی را که در پیشگیری از تصلب شرایین کلیدی است، کنترل می کند. همچنین به جلوگیری از تجمع پلاکت ها که به تشکیل لخته کمک می کند کمک می کند.
یکی دیگر از مزایای سلامتی آب زردچوبه این است که به تنظیم سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت کمک می کند. زردچوبه به حفظ عملکرد مناسب پانکراس کمک می کند. این به نوبه خود به تنظیم و تعادل سطح انسولین و جلوگیری از مقاومت به انسولین کمک می کند.
همچنین اثربخشی داروهای مورد استفاده برای درمان دیابت را افزایش می دهد. برای کنترل قند خون، 1 قاشق چایخوری آب زردچوبه و ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه را به یک فنجان آب اضافه کنید و یک بار در روز بنوشید.
همچنین می توانید از آب زردچوبه رقیق نشده یا خمیر زردچوبه خام برای تسریع بهبود زخم ها و بریدگی های جزئی استفاده کنید. زردچوبه حاوی مواد ضد عفونی کننده و ضد باکتری طبیعی است که می تواند به بهبود زخم های جزئی و جلوگیری از عفونت کمک کند.
اثر ضد التهابی آن التهاب و درد را تسکین می دهد. همچنین به تشکیل سلول های جدید پوست برای بستن زخم کمک می کند.
برای جلوگیری از خونریزی از زخم، مقداری آب زردچوبه بمالید. برای بهبود مداوم، خمیر زردچوبه تازه را چند بار در روز روی ناحیه آسیب دیده بمالید.
آب زردچوبه حاوی آنتی اکسیدان هایی است که به سلامت پوست شما کمک می کند. به درمان آکنه، اگزما، پسوریازیس و رنگدانه های ناهموار پوست کمک می کند. برای درمان جوش و از بین بردن جای آکنه، قبل از رفتن به رختخواب، یک قطره آب زردچوبه را روی ناحیه آسیب دیده بمالید. صبح روز بعد، آن را با آب بشویید.
برای تقویت چهره، آب زردچوبه را به بسته معمولی هفتگی صورت خود اضافه کنید. آب زردچوبه می تواند پوست شما را لکه دار کند، اما پس از شستن ناحیه با پاک کننده و آب ولرم، لکه به راحتی از بین می رود.
داشتن خارش مداوم در گوش که هیچ راهی نمی تواند آن را از بین ببرد، می تواند آسیب جدی به شما وارد کند. این شما را از تمرکز بر روی هر چیز دیگری باز می دارد، لذت را از همه چیز می کشد، و باعث می شود بخواهید گوش های خود را پاره کنید!
مجرای گوش خارجی انسان بسیار حساس است. در نتیجه، حتی یک تغییر ناگهانی در محیط در کانال گوش می تواند منجر به شروع خارش گوش شود. مجرای گوش با اعصاب حساس عصب دهی می شود، که کانال گوش را به اندازه سایر قسمت های بدن انسان پاسخگو و مستعد خارش می کند.
علاوه بر این، این واقعیت که ما نمیتوانیم کانالهای گوش خود را ببینیم، میتواند باعث ناراحتی شود و ما را وادار کند که گوش را با بیاحتیاطی و بیش از حد تهاجمی بررسی کنیم. اغلب افراد با استفاده از اشیاء غیر استریل و تیز مانند سنجاق، گوش پاک کن و کلید برای تسکین خارش عمل میکنند و مشکل را تشدید می کنند.
قرار دادن اجباری چنین ابزارهای ساینده در ناحیه حساسی مانند مجرای گوش می تواند باعث خراشیدن پوست و پارگی پرده گوش شود. اینها به نوبه خود ورود رایگان به باکتری ها و همچنین سایر ذرات خارجی و باقی مانده ها را فراهم می کنند تا در عمق پوست قرار بگیرند و راه را برای عفونت بسیار جدی تر هموار کنند.
برخی از شایع ترین علل خارش گوش عبارتند از:
علاوه بر واضح بودن (خارش)، خارش گوش می تواند با علائم زیر نیز ظاهر شود:
همچنین بخوانید: عفونت گوش و 10 درمان خانگی آن
اگر در حین شنا یا در حین دوش گرفتن یا حمام احساس می کنید آب وارد گوش شما شده است و این دلیل خارش گوش شماست، اجازه دهید نیروی جاذبه مسیر خود را طی کند و جادوی خود را انجام دهد.
شستن گوش با آب گرم یکی از بهترین راه ها برای خلاص شدن از شر جرم گوش است که می تواند باعث خارش در گوش شود. نیروی ملایم آب موم را از گوش خارج می کند و راحت تر از گوش خارج می شود. حتما فقط از آب مقطر استفاده کنید. هرگز از آب لوله کشی استفاده نکنید
یک مطالعه در سال 2013 که در مجله حنجره و گوش شناسی منتشر شد، نشان داد که فقط باید از آب مقطر برای نرم کردن جرم گوش استفاده شود. این مطالعه نشان داد که آب مقطر نسبتاً بسیار مؤثرتر از آب مخلوط شده با بی کربنات سدیم یا محلول های روغنی برای تجزیه جرم گوش است.
یکی از شناخته شده ترین درمان های خانگی برای تسکین خارش گوش روغن زیتون است.
روغن زیتون به حذف جرم اضافی گوش کمک می کند و کانال گوش شما را به اندازه کافی روان نگه می دارد. می تواند موم سفت گوش را نرم کند و در نتیجه خروج آن از گوش را تسهیل کند. همچنین دارای خواص ضد عفونی کننده است که ممکن است خطر عفونت گوش را کاهش دهد.
پراکسید هیدروژن در مقابله با خارش گوش به دلیل تجمع موم بسیار موثر است. در واقع، بسیاری از قطره های گوش تجاری حاوی پراکسید هیدروژن یا یک ترکیب مشابه به عنوان یکی از مواد اصلی هستند. با این حال، استفاده بیش از حد از پراکسید هیدروژن در کانال گوش ممکن است خشکی پوست کانال گوش را بدتر کند.
پراکسید هیدروژن به رقیق شدن قوام موم کمک می کند و باعث ایجاد حباب و خروج آن از گوش می شود.
سرکه سفید زمانی که با الکل مالشی ترکیب شود، بهترین کار را دارد. در حالی که سرکه به حل شدن جرم گوش کمک می کند، الکل مالشی به عنوان یک عامل خشک کننده عمل می کند و به تبخیر هر مایع باقی مانده از گوش کمک می کند.
اگر علت خارش در گوش آکنه باشد، کمپرس گرم می تواند بسیار مفید باشد زیرا آکنه را خشک می کند. پس از بهبود آکنه، خارش از بین خواهد رفت.
گرمای یک کمپرس گرم به کاهش التهاب و تحریک کمک می کند، که به نوبه خود می تواند آکنه را نرم کند و چرک را به سطح برساند. به علاوه، گرما به کاهش هر گونه درد کمک می کند.
بسیاری از ما روز خود را با مسواک زدن شروع می کنیم و بسیاری در مورد اینکه کدام خمیردندان را ترجیح می دهند، نظرات متفاوتی دارند. برخی خمیردندان سفید ساده را ترجیح می دهند، برخی با طعم نعناع و برخی با طعم دیگر. انتخاب های متعددی در بازار وجود دارد.
اما آیا مطمئن هستید که خمیر دندانی که استفاده می کنید بی خطر است؟ ممکن است از دانستن این موضوع شوکه شوید که بیشتر خمیردندان های خریداری شده در فروشگاه حاوی تعدادی مواد مضر هستند و می توانند بیشتر از اینکه به دندان ها و سلامت کلی شما آسیب برسانند، ضرر داشته باشند.
برخی از مواد سمی مورد استفاده در خمیردندان های تجاری عبارتند از تریکلوزان، سدیم لوریل سولفات، پروپیلن گلیکول، میکروبیدها و دی اتانولامین. همچنین، خمیر دندان های تجاری با شیرین کننده های مصنوعی مانند آسپارتام طعم دار می شوند. بنابراین، اگر خمیر دندان تجاری خریداری شده ایمن نباشد، چگونه دندان های خود را تمیز نگه دارید؟
خوب، یک رژیم غذایی سالم و روغن کشی می تواند کمک زیادی به حفظ سلامت دهان و دندان شما کند. و برای خمیر دندان، می توانید خودتان در خانه درست کنید. این ساده و ارزان است، و می دانید که از مواد ایمن استفاده می کنید.
به عنوان مثال، شما می توانید یک خمیر دندان سفید کننده طبیعی را تنها با سه ماده تشکیل دهید زیر درست کنید:
این خمیردندان خانگی نسبت به خمیردندان های سفید کننده تجاری بسیار کمتر ساینده است و به دندان ها یا لثه های شما آسیب نمی رساند.
همچنین بخوانید: 14 درمان طبیعی بیماری پریودنتیت دندان
زغال اکتیو با کاهش لکه ها و پلاک روی دندان ها به سفید شدن دندان های شما کمک می کند. در واقع، زغالریز متخلخل با اتصال به ترکیباتی که دندانها را لکهدار میکنند، از جمله قهوه و شراب قرمز عمل میکند. همچنین، تعادل pH را در دهان شما بهبود می بخشد و به مبارزه با بوی بد دهان کمک می کند.
یکی دیگر از مواد تشکیل دهنده این خمیر دندان خانگی پودر پوسته تخم مرغ است. پودر پوسته تخم مرغ که منبع غنی کلسیم است، به تقویت دندان ها کمک می کند. حتی از پیشرفت روند پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.
آخرین عنصر در این دستور، روغن نارگیل فوق بکر است که برای سلامت دهان و دندان شما بسیار مفید است. این به حفظ بهداشت دهان و دندان کمک می کند و نقش کلیدی در جلوگیری از بوی بد دهان، پوسیدگی دندان، حفره ها و التهاب لثه ایفا می کند. همچنین حساسیت دندان را کاهش می دهد.
این کار را با حمله به باکتریهای مضر در دهان انجام میدهد، که به نوبه خود تشکیل پلاک را کاهش میدهد، دلیل اصلی بسیاری از مشکلات دهان. همچنین به سفید شدن و درخشندگی دندان ها کمک می کند.
تخم بلدرچین یکی از محصولات بلدرچین بوده که با توجه به خاصیت های گوناگون آن بسیار در طب سنتی مود توجه طبیب ها قرار گرفته است و در اکثر مواردی که شخص نیاز به تامین انرژی داشته باشد تخم بلدرچین را به عنوان غذای اصلی به او پیشنهاد می دهند. مهمترین مزایای سلامتی تخم بلدرچین ممکن است شامل توانایی آنها در بهبود بینایی، افزایش سطح انرژی و تحریک رشد و ترمیم باشد. تخم بلدرچین همچنین ممکن است به کاهش خطر کم خونی، پاکسازی بدن، متعادل کردن سطح کلسترول در صورت مصرف محدود، افزایش متابولیسم و درمان انواع مختلف آلرژی کمک کند.
بلدرچین ها پرندگانی با جثه متوسط هستند که در اروپا، شمال آفریقا، جنوب ایالات متحده و برخی مناطق آسیا یافت می شوند. تخم بلدرچین به طور قابل توجهی کوچکتر از تخم مرغ معمولی است که در خواربارفروشی یافت می شود و سفید یا خرمایی با لکه های قهوه ای تیره است. تخم بلدرچین به طور گسترده ای مصرف می شود و به عنوان یک غذای جدید در سراسر جهان فروخته می شود.
تخم بلدرچین می تواند منبعی غنی از کلسترول خوب، ویتامین B1، ویتامین B2 و ویتامین A باشد. در مقایسه با تخم مرغ، تخم بلدرچین ممکن است شش برابر ویتامین B1 و پانزده برابر ویتامین B2 بیشتری داشته باشد. پروتئین موجود در این تخممرغها میتواند بسیار مغذی باشد و به افزایش ایمنی کمک کند. همچنین، یک تخم بلدرچین ۱۴ کالری دارد.
تخم بلدرچین حاوی ویتامین های زیادی است و بنابراین گزینه ای مطمئن برای گنجاندن در رژیم غذایی شماست. بیایید نگاهی دقیق تر به مزایای سلامتی آنها بیندازیم.
درست مانند تخم مرغ معمولی، تخم بلدرچین می تواند پروتئینی را برای رژیم غذایی تامین کند که برای فرآیندهای بی شماری در بدن به آن نیاز داریم. پروتئین ها به اجزای تشکیل دهنده خود تجزیه می شوند و برای سلول های جدید، بافت، ماهیچه، استخوان و عروق خونی اصلاح می شوند. پانچ پروتئین این تخم مرغ ها می تواند رشد سالم و طبیعی بدن را تضمین کند.
بر اساس تحقیقات منتشر شده در مجله بین المللی فارماکولوژی و درمان، تخم بلدرچین ممکن است به کاهش خطر کم خونی کمک کند زیرا سرشار از آهن است. آهن یک ماده معدنی مهم است که نه تنها می تواند اندام ها، بافت ها و سلول های شما را اکسیژن رسانی کند، بلکه می تواند ایمنی را نیز تقویت کند. مصرف تخم بلدرچین ممکن است سطح هموگلوبین را در بدن افزایش دهد. آهن و پتاسیم، هر دو در تخم بلدرچین رایج هستند، می توانند باعث تشکیل گلبول های قرمز خون شوند که در نهایت سلامت خون شما را تحریک می کند.
همچنین بخوانید: فواید پوسته تخم مرغ برای سلامت بدن و نحوه مصرف آن
مقدار زیادی اسیدهای چرب مفید در تخم بلدرچین وجود دارد که بسیاری از مردم از آن لذت می برند، زیرا اثرات تقویت کننده قلب دارند. کلسترول HDL شکل “خوب” کلسترول است که بدن ما برای جبران اثرات منفی LDL یا کلسترول بد به آن نیاز دارد و HDL بیش از 60 درصد چربی بلدرچین را تشکیل می دهد. با این حال، برای افرادی که از قبل مشکلات کلسترول دارند، افزودن مقادیر زیادی از تخم بلدرچین به رژیم غذایی ممکن است بهترین انتخاب نباشد، زیرا تقریباً 1.6 گرم چربی اشباع شده در هر وعده و 76 میلی گرم کلسترول وجود دارد.
سم زدایی بدن به ویژه در فضای امروزی که مملو از سموم، آلاینده ها و فلزات سنگین است، مهم است. یک مطالعه منتشر شده نشان داده است که افزودن این تخم مرغ به رژیم غذایی می تواند به حذف سموم از جریان خون کمک کند. این مطالعه توانایی تخم بلدرچین را برای جلوگیری از هر نوع آسیب کبدی مشخص کرد. با این حال، شواهد علمی بسیار کمی برای حمایت از این ادعا وجود دارد و مطالعات بیشتری لازم است تا ثابت شود که آیا این تأثیر مشابه بر انسان دارد یا خیر.
آنتی اکسیدان ها اجزای حیاتی سلامت انسان هستند، زیرا ما دائما در حال مبارزه با رادیکال های آزاد هستیم که ممکن است باعث بیماری های مزمن شوند. تخم بلدرچین احتمالاً دارای سطوح قابل توجهی از ویتامین C و ویتامین A است که می تواند به خنثی کردن رادیکال های آزاد و محافظت از سلامت کلی کمک کند.
بر اساس گزارشی که در مجله علوم تغذیه و ویتامین شناسی منتشر شده است، تخم بلدرچین سرشار از پروتئین اووموکوئید است که می تواند به عنوان یک ضد حساسیت طبیعی در بدن عمل کند. بنابراین، اگر از احتقان، التهاب یا سایر علائم واکنش های آلرژیک رنج می برید، تخم بلدرچین می تواند بدن شما را به حالت عادی بازگرداند.
آلرژی غذایی زمانی است که سیستم ایمنی بدن به طور غیرعادی به غذاهای خاص، واکنش نشان می دهد. اگرچه واکنش های آلرژیک اغلب خفیف هستند، اما می توانند بسیار جدی باشند.
علائم آلرژی غذایی می تواند نواحی مختلف بدن را به طور همزمان تحت تاثیر قرار دهد. برخی از علائم رایج عبارتند از:
آلرژی غذایی زمانی اتفاق می افتد که سیستم ایمنی – دفاع بدن در برابر عفونت – به اشتباه پروتئین های موجود در غذا را به عنوان یک تهدید تلقی کند. در نتیجه تعدادی از مواد شیمیایی آزاد می شود. این مواد شیمیایی هستند که باعث بروز علائم یک واکنش آلرژیک می شوند.
تقریباً هر غذایی می تواند باعث واکنش آلرژیک شود، اما غذاهای خاصی وجود دارند که مسئول اکثر آلرژی های غذایی هستند.
غذاهایی که بیشتر باعث ایجاد واکنش آلرژیک می شوند عبارتند از:
اکثر کودکانی که آلرژی غذایی دارند در دوران نوزادی اگزما را تجربه خواهند کرد. هر چه اگزمای کودک بدتر باشد و زودتر شروع شود، احتمال ابتلا به آلرژی غذایی در او بیشتر می شود.
هنوز ناشناخته است که چرا افراد به مواد غذایی آلرژی دارند، اگرچه آنها اغلب شرایط آلرژیک دیگری مانند آسم، تب یونجه و اگزما دارند.
در حالی که در مورد آلرژی های غذایی شدید باید با پزشک مشورت کنید، بسیاری از درمان های خانگی برای آلرژی غذایی می تواند برای میلیون ها نفر موثر و آسان باشد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید تا بررسی کنیم:
همچنین بخوانید: درمان تب یونجه با 12 روش خانگی
بهترین روش برای درمان آلرژی غذایی این است که از مصرف مواد غذایی حساسیت زا به طور کامل خودداری کنید. تعدادی از رژیم های غذایی حذفی وجود دارد که می تواند موثر باشد، اما مهم است که اشتباه نکنید، به خصوص اگر مطمئن نیستید که چه چیزی باعث واکنش منفی شما می شود.
دلیل اینکه پروتئین های “خارجی” به بدن راه می یابند و متعاقباً باعث پاسخ ایمنی می شوند این است که اسید کافی در معده برای تجزیه صحیح غذا وجود ندارد. کمبود چیزی مانند اسید کلریدریک می تواند توانایی های گوارشی بدن را به خطر بیندازد. بنابراین، افزایش مقدار اسید معده برای از بین بردن آلرژی غذایی ضروری است. بتائین هیدروکلراید توسط برخی پزشکان بهعنوان منبع مکمل اسید هیدروکلریک برای افرادی که کمبود تولید اسید معده دارند (هیپوکلرهیدریا) توصیه میشود.
موز در تسکین علائم واکنش های آلرژیک به غذا بسیار خوب است. موز بثورات پوستی و ناراحتی معده را کاهش می دهد و به تنظیم متابولیسم بدن کمک می کند. بنابراین، خوردن موز به اندازه کافی آلرژی غذایی را درمان نمی کند، اما شدت یا احتمال واکنش های آلرژیک بیش از حد جدی را کاهش می دهد.
استفاده از زغال فعال به مقابله با اثرات واکنش های آلرژیک با شکستن پروتئین ها و کمک به حرکت بدون توجه آنها در سیستم گوارش کمک می کند. می توان آن را با آب مخلوط کرد یا از محلول آب شیرین برای تنظیم سیستم گوارش استفاده کرد. برای موثر بودن به مقدار مناسبی، حدود 60 گرم نیاز دارید.
ویتامین C اغلب با بهبود سلامت سیستم ایمنی مرتبط است که ممکن است تحت تأثیر یک واکنش آلرژیک قرار گیرد. با این حال، همانطور که گفته شد، مطمئن شوید که به هیچ یک از میوهها و سبزیجاتی که سیستم خود را تقویت میکنید، حساسیت ندارید، زیرا این امر میتواند برای کل فرآیند مضر باشد.
روغن کرچک معده شما را می پوشاند و اثرات شدید واکنش آلرژیک به غذایی که می خورید را کاهش می دهد. هر روز صبح با معده خالی مقدار کمی روغن کرچک (یک فنجان آب با 5-10 قطره روغن کرچک) بنوشید.
ویتامین E به عنوان داروی ضد حساسیت شناخته شده است و می تواند قدرت سیستم ایمنی بدن شما را تقویت کند، بنابراین پروتئین های قابل قبول را به اشتباه به عنوان مواد خطرناک “خارجی” تشخیص نمی دهد. برخی از غذاهای غنی از ویتامین E عبارتند از: توفو، اسفناج، بادام، تخمه آفتابگردان، آووکادو، میگو، قزل آلای رنگین کمان، روغن زیتون و کلم بروکلی.
روغن بذر کتان در تقویت رفتار ضد حساسیت بدن بسیار موثر است. این سیستم ایمنی را تحت تاثیر قرار می دهد و تحمل سیستم های بدن را در برابر انواع مختلفی از پروتئین ها و مواد غذایی بهبود می بخشد. اسید پانتوتنیک یکی دیگر از عناصر بسیار مهم در فعالیت ضد حساسیت است، اما با نام دیگری، ویتامین B5 نیز شناخته می شود. برخی از بهترین مواد غذایی برای ویتامین B5 عبارتند از قارچ، ماهی روغنی (قزل آلا)، پنیر، تخم مرغ، آووکادو، گوشت گاو، گوساله، گوشت خوک، مرغ و سیب زمینی شیرین.
آب لیمو ترش وقتی با مقداری عسل به آب اضافه شود، می تواند به عنوان یک ماده سم زدایی قوی در بدن عمل کند. اگر این مخلوط را برای چند هفته بنوشید، می تواند سموم را از سیستم شما دفع کند. اینها انواع سمومی هستند که می توانند سیستم ایمنی بدن شما را گیج کنند و باعث ایجاد این مشکلات در هضم پروتئین شما شوند.
طب سوزنی روش بسیار خوبی برای بازگرداندن تعادل طبیعی بدن و همچنین عملکردهای متابولیک و پاسخ های سیستم ایمنی است. بهترین بخش استفاده از طب سوزنی این است که هیچ عارضه جانبی ندارد و شما می توانید به ده ها بیماری بالقوه دیگر کمک کنید. استفاده از یک متخصص طب سوزنی آموزش دیده، به ویژه فردی که به طور خاص در مورد آلرژی های غذایی آگاه است، همیشه برای بهترین نتایج توصیه می شود.
آساناهای مختلف یوگا مستقیماً با کاهش واکنش های آلرژیک در بدن و حساسیت خاص معده های بیش از حد ظریف مرتبط است. مانند طب سوزنی، استفاده از یک مربی آموزش دیده یوگا اغلب انتخاب بهتری نسبت به انجام آن ها به تنهایی است، حداقل در ابتدا.